Over ons

Schoonmaak Glas en Gevelreiniging (SGG) is een mensenbedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgvuldig omgaan met personeel zich direct vertaalt in kwaliteit.

Vraag offerte aan

Waarom SGG?

 

Professionele aanpak

Wij zijn aangesloten bij de een branchevereniging voor schoonmaakbedrijven en werken volgens hun leveringsvoorwaarden. Ook hebben wij een VSR-gediplomeerd kwaliteitsinspecteur in dienst en zorgen wij voor intensieve begeleiding bij arbo- en personeelsaangelegenheden.

Continuïteit

Schoonmaak Glas en Gevelreiniging is een mensenbedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgvuldig omgaan met personeel zich direct vertaalt in kwaliteit. Daarom werken wij voor het merendeel met fulltime krachten, die wij zorgvuldig begeleiden en opleiden. Wij zijn trots op ons lage personeelsverloop en geringe ziekteverzuim. De continuïteit van Schoonmaak Glas en Gevelreiniging is tenslotte ook uw continuïteit!

Heldere communicatie

Door onze platte organisatiestructuur blijven de communicatielijnen kort, zowel tussen u en Schoonmaak Glas en Gevelreiniging, als binnen Schoonmaak Glas en Gevelreiniging. Bij een nieuw project bepalen wij vooraf samen met de opdrachtgever de gewenste overlegfrequentie. Punten die daarin naar voren komen kunnen wij snel in daden omzetten.

Betrokkenheid

Dat u zich oriënteert op een extern schoonmaakbedrijf, wil niet zeggen dat wij ons als een externe partij opstellen. Ieder van ons – van directie tot medewerker – voelt zich verantwoordelijk voor uw object.

Zichtbaarheid

Onze schoonmakers werken overdag. Dat betekent dat u schoonmakers ook daadwerkelijk ziet en kunt aanspreken. Doordat ons personeel graag bij u werkt, treft u lange tijd dezelfde gezichten.

Scherpe tarieven

Schoonmaak Glas en Gevelreiniging heeft een lage overhead en kan haar tarieven daardoor zeer scherp houden. Vraag hier een offerte aan.

24-uurs calamiteitenservice

Bij calamiteiten kunt u ons 24-uur per dag bereiken. U hoeft daarvoor geen contract af te sluiten of abonnementsgeld te betalen. U betaalt slechts voor de gewerkte uren.

Deze klanten ging u voor

Contact

Schoonmaak Glas en Gevelreiniging
Otto van Tussenbroekstraat 147
3059 LR Rotterdam
Tel: 017 - 4292293
Fax: 017 - 4226539
info@sgg.co.nl

Onze Locatie